Ads 468x60px

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

PRO EVOLUTION SOCCER 2014

To PES 2014 θα σημάνει μία νέα αρχή για τα δημοφιλή ποδοσφαιρικά videogames κάνοντας το μεγαλύτερο βήμα προόδου που έχει δει μέχρι τώρα η σειρά!

Tο επόμενο μέρος της σειράς θα έχει στον πυρήνα του τη θαυματουργή Fox Engine της Kojima Productions. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε έναν εξομοιωτή ποδοσφαίρου με ασύγκριτα νέα γραφικά από τις κινήσεις των παικτών, τις εκφράσεις του προσώπου και τους κυματισμούς των ρούχων τους, μέχρι και στη ρεαλιστική αναπαράσταση των γηπέδων. Επίσης νέα Τεχνητή Νοημοσύνη με πολλά υποσυστήματα (Μέχρι και Τεχνητή Νοημοσύνη στο πλήθος των οπαδών το οποίο μπορεί να
επηρεάσει την ψυχολογία των παικτών).

Νέο σύστημα παραγωγής animations που βασίζεται σε μηχανή physics που υπολογίζει την ορμή και το βάρος των σωμάτων και της μπάλας, και όχι προ-αποθηκευμένα animations για κάθε παίκτη, και πολλά άλλα.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό άλμα στην τεχνολογία, μία παραγωγή από μία ομάδα all-star developers που για πρώτη φορά βλέπουμε στη βιομηχανία των video games και που φαίνεται ότι θα ανεβάσει τον πήχη στα αθλητικά games σε απίστευτα επίπεδα.Features - PES 2014

TrueBall Tech: Για πρώτη φορά σε ποδοσφαιρικό εξομοιωτή, το PES 2014 βάζει στο κέντρο της μηχανής τη μπάλα: από το πώς κινείται μέχρι το πώς τη χρησιμοποιούν οι παίκτες. Η πρώτη επαφή και τα διαφορετικά κοντρόλ είναι αυτό που κάνει κάποιους παίκτες να ξεχωρίζουν από τους άλλους. Η ικανότητα να διαβάζεις την πάσα αλλά και να κάνεις τα απαραίτητα βήματα ώστε να κερδίσεις χώρο και να βρεθείς πίσω από τους αμυντικούς.

Motion Animation Stability System (M.A.S.S.): Η φυσική σύγκρουση των σωμάτων των παικτών και η μάχη μεταξύ τους είναι ένα σημαντικό κομμάτι του κάθε ματς.

Το σύστημα M.A.S.S. εξομοιώνει τη φυσική και το βάρος των σωμάτων καθώς συγκρούονται. Εξομοιώνει και τη σύγκρουση πολλών διαφορετικών σωμάτων δίνοντας ρεαλιστικά animations τα οποία συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Αντί λοιπόν να έχουμε μία σειρά από σταθερά animations, το M.A.S.S. αντιδρά άμεσα σε οποιαδήποτε κατάσταση και η αντίδραση π.χ. του σώματος του παίκτη που δέχτηκε το τάκλιν επηρεάζεται από την κατεύθυνση από την οποία ήρθε αυτό και από την ταχύτητα και το βάρος του παίκτη που το εκτέλεσε.

Σε κάθε περίπτωση ο παίκτης που δέχτηκε τη σύγκρουση μπορεί απλά να παραπατήσει (αν η ταχύτητα και το βάρος του επιτιθέμενου είναι μικρή η το σημείο σύγκρουσης ασήμαντο), η να καταρρεύσει. Παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μάζα τους για να απωθήσουν άλλους από τη μπάλα ή να απαγορεύσουν την προσπέλαση σε κάποιο σημείο του γηπέδου. Όπως είναι φυσικό στο PES 2014 υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι να τζαρτζάρεις ένα παίκτη από ένα απλό τάκλιν.

Heart: Ο ορισμός του πως το ποδόσφαιρο είναι μια τόσο έντονη εμπειρία είναι δύσκολος. Πολλά καταλήγουν στο πάθος και το συναίσθημα. Το πώς ένα ματς μπορεί να φανεί «βουνό» σε μία φιλοξενούμενη ομάδα λόγω της τρομερής εντύπωσης που της κάνει η παρουσία των φιλάθλων της αντιπάλου της, της συμπεριφοράς τους και του θορύβου του «δωδέκατου παίκτη» είναι κάτι που το σύστημα Heart μεταφέρει στην καρδιά κάθε παίκτη και της ομάδας στο σύνολο.

PES ID: Το PES 2013 έβαλε τον πήχη του ρεαλισμού για τους παίκτες ψηλά με το σύστημα Player ID. Για πρώτη φορά οι παίκτες μπορούν εύκολα να αναγνωριστούν μόνο από τις κινήσεις και το τρέξιμό τους. Στο PES 2013 ο αριθμός των παικτών που είχαν το ρεαλιστικό σύστημα εξομοίωσης πραγματικών κινήσεων Player ID ήταν 50.

Ομαδικότητα: Μέσα από το καινοτόμο σύστημα Combination Play του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορούν να ορίσουν σε διαφορετικά σημεία του γηπέδου διαφορετικές τακτικές. Οι συμπαίκτες σου μπορούν να κάνουν σπριντ μέσα στον κενό χώρο, πλευροκοπήσεις, ανοίγματα και να είναι διαθέσιμοι σε προωθημένες θέσεις. Αυτές και άλλες κινήσεις μπορούν να ορισθούν να εκτελούνται σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου με συγκεκριμένα κουμπιά.


Ο πυρήνας: Η ομάδα PES Productions έχει δουλέψει πολλά συνεχόμενα χρόνια ώστε να μπορέσει να μεταφέρει το ποδοσφαιρικό videogame στη νέα ιδιοφυή μηχανή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου